Koti älylaitteet Älypuhelimet ovat merkittävä syy lasten kiusaamiseen – Xplora-kellopuhelin on suunniteltu turvalliseen kommunikointiin

Älypuhelimet ovat merkittävä syy lasten kiusaamiseen – Xplora-kellopuhelin on suunniteltu turvalliseen kommunikointiin

76
0

Älypuhelimet koukuttavat pienet lapset peleihin ja sosiaaliseen mediaan aivan liian aikaisin. Samalla ruudusta tulee lapsen paras ystävä, jota kautta voi altistua myös lapsille sopimattomalle sisällölle. Xplora on ensipuhelin, jossa ei ole pelejä ja internet-yhteyttä. Trendikäs kellopuhelin pysyy mukana lasten leikeissä ja motivoi myös liikkumaan. 

IRO Researchin tutkimuksen mukaan 88 % vanhemmista on huolestuneita lasten räjähdysmäisesti kasvaneesta ruutuajasta ja lasten vähentyneestä liikkumisesta. Suomalaisten lasten keskimääräinen askelmäärä päivässä on vain 4 700 askelta ja korona-aikana vieläkin vähemmän.

”Xploran avulla vanhemmat näkevät tarvittaessa, missä lapsi liikkuu.”

– Me vanhemmat haluamme tietää, missä lapset liikkuvat ja tavoittaa heidät. Usein lapset eivät huomaa puhelua, jolloin perhettä on vaikeaa saada koolle esim. saman ruokapöydän äärelle.
Xploran avulla vanhemmat näkevät tarvittaessa, missä lapsi liikkuu. Lisäksi lapsen on helppo vastata kellopuhelimeen. Puhelimen akun kestävyys on useita päiviä, koska sitä ei rasita pelaaminen tai tiktok-videot. sanoo Xploran toimitusjohtaja Timo Vaskio.

Tarjoamme ME NAISET -koodilla kaikille lukijoille -20 € alennuksen Xplora 4 kellopuhelimesta xplora.fi verkkokaupasta 30.10.2020 asti

Xplora

Lasten ensimmäinen puhelin - leikkimistä, aktiviteetteja ja mielikuvitusta – ilman älypuhelimien häirintää.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit