Koti bisnes Asiakaskohtaisten valuratkaisujen taitaja

Asiakaskohtaisten valuratkaisujen taitaja

111
0

Vaativien kohteiden asiakaskohtaiset valuratkaisut ovat suomalaisen LeinoCast Oy:n vahvuus. Sukupolvien kokemus tinkimättömän korkeatasoista valutöistä yhdistettynä huippuosaamiseen sekä moderniin suunnittelu- ja valmistusteknologiaan takaavat asiakkaille luotettavat ja täsmälliset valuratkaisut.

LeinoCast on tunnettu ja kansainvälisesti arvostettu erikoisosaaja. Sen tuotteista yli 90 prosenttia päätyy Suomen rajojen ulkopuolelle. Salossa toimivan, lähes 120 vuoden ikäisen sukuyhtiön neljännen polven toimitusjohtaja Liisa Leino korostaa pitkien ja luottamuksellisten asiakassuhteiden sekä asiakkaan kanssa tehtävän yhteistyön merkitystä.

– Suunnittelemme ja valmistamme joustavasti vaativia valuratkaisuja mm. energia-, ympäristö-, meri- ja metsäteollisuuteen. Emme ole pelkkä valukomponenttien toimittaja vaan luotettava, yhteistyöhaluinen ja -kykyinen partneri. Osaamisemme kattaa koko prosessin protosuunnittelusta aina lopputuotteen testaamiseen saakka, selvittää Leino.

 

Suunnittelutyö yhdessä asiakkaan kanssa

LeinoCast suunnittelee uudet tuotteet yhdessä asiakkaan kanssa kappaleen muodosta ja materiaalista alkaen. Tämän jälkeen ratkaistaan sekä valuprosessi että koneistaminen, jotta valmistus on sekä teknisesti että taloudellisesti optimaalista. Lisäksi selvitetään, mitä erityistestauksia tuote mahdollisesti vaatii. Perustarkastusten lisäksi LeinoCast tekee itse mm. nesteiden imeytymis-, magneetti- ja ultraäänitestauksia. Jos on tarpeen, yritys hankkii myös röntgentarkastuksen sekä komponenttien luokituksen vaadittavien standardien mukaisesti.

– Kiinteä yhteistyö asiakkaan kanssa sekä tehostaa että nopeuttaa toimitusprosessia. Lopputuloksena asiakas saa meiltä juuri oikeaan aikaan täysin asennusvalmiin, testatun ja sopimuksen mukaisen tuotteen, jonka valmistuksessa moderneilla linjoillamme on otettu huomioon sekä työturvallisuus- että ympäristökysymykset, tarkentaa Leino.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

 

 

LeinoCast suunnittelee ja valmistaa eri teollisuuden alojen vaativiin kohteisiin tinkimättömän korkeatasoisia valuratkaisuja. Suunnitteluvaiheessa valukappaleet mallinnetaan ja simuloidaan, jotta valmistusprosessissa päästään varmasti juuri oikeaan ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen.

 

www.leinocast.com

 

……………

LeinoCast Oy

Salolainen LeinoCast Oy suunnittelee ja valmistaa vaativia asiakaskohtaisia valuratkaisuja mm. metsä-, energia-, ympäristö- ja meriteollisuuteen. Sukupolvien kokemus tinkimättömän korkeatasoista valutöistä yhdistettynä huippuosaamiseen sekä moderniin suunnittelu- ja valmistusteknologiaan takaavat asiakkaille luotettavat ja täsmälliset valuratkaisut.

Lähes 120 vuotiaan sukuyrityksen tuotteista yli 90 prosenttia päätyy vientiin.

LeinoCast

LeinoCast is your partner in any case dealing with castings. We bring together big manufacturer’s benefits with an innovative, international and modern twist. We are a modern, highly specialised professional in machining cast components. We are Finland’s foremost iron and steel foundry, that serves a broad industrial and international customer base.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit