Koti kuluttajalle Astu SEA LIFEn jännittävään maailmaan!

Astu SEA LIFEn jännittävään maailmaan!

258
0

Onko vedenalainen maailma aina hieman jännittänyt ja samalla myös kiinnostanut sinua? Mietitkö mitä suloiset pienet trooppiset kalat tekevät päivät pitkät? Entä oletko nähnyt elävää haita tai mureenaa, tai katsonut piraijaa silmästä silmään?

SEA LIFEn näyttelyssä, joka on jaettu seitsemään teemoitettuun alueeseen, sademetsän ja tropiikki merien uumenista valtamerialtaan syvyyksiin, pääset rauhassa tutustumaan eri alueiden eläimiin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koskea elävää merisiiliä elämysallasalueella näyttelyn loppuosassa – ehdoton kohde kenelle tahansa vedenalaisesta maailmasta kiinnostuneelle! Näyttelyn lopussa löytyvästä suojelusaarekkeessa opit myös lisää SEA LIFEn merten suojeluhankkeista sekä tapaat mitä erikoisimpia kaloja, jotka ovat lahjoitettu SEA LIFEen kotiakvaarioista. Tämän lisäksi voit tutustua harvinaisiin, mutta hauskoihin Nelisilmä kaloihin sekä suloisiin, mutta uhanalaisiin Pandakilleihin.

SEA LIFEssa on 50 akvaario-allasta ja noin 1,500 eläintä, joista SEA LIFEn asiantunteva henkilökunta pitää huolta sekä järjestää tasatunneittain tapahtuvia ruokintoja sinunkin nähtäväksesi. Ruokinnan ohella kuulet muun muassa myös enemmän eläinten erikoisista piirteistä sekä heidän ruokatavoista. Opit esimerkiksi miksi pienikokoinen merihevonen on itse asiassa oikea ahmatti verrattuna piraijoihin, mistä yksi näyttelyn tähdistä zeeprahai Mussukka on saanut nimensä, sekä miksi Napoleon tursas herättää pientä jännitystä henkilökunnan parissa ruokinnan aikana. 

Tule siis hetkeksi rauhoittumaan joulun ja uuden vuoden kiireiden keskellä, ja anna itsesi lumoutua vedenalaisen maailman ihmeellisten eläinten parissa!

Koodilla ’kuvalehti ’ verkkokaupasta tai kassalta, 20% alennus normaalihintaisista pääsylipuista! Etu on max. 5 hengelle ja voimassa 31.12.18 asti.  

SEA LIFE on avoinna vuoden ympäri, paitsi jouluaattona ja -päivänä jolloin myös vedenalainen maailma rauhoittuu joulun viettoon.

www.sealife.fi

#sealifehelsinki

Tivolitie 10

00510 Helsinki

09 5658 200

Sealife

Merimaailma Sea Life Helsinki on osa Merlin Entertainmentsin omistamaa Euroopan-laajuista Sea Life -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaarioketju. Suomen Merimaailma Sea Life -akvaariokeskus on Helsingin Alppilassa Linnanmäen huvipuiston yhteydessä. 

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit