Koti arkkitehtuuri Elämää kestäviä koteja

Elämää kestäviä koteja

Lujakodit rakennetaan kestämään elämää. Niissä viihdytään kaikissa elämäntilanteissa. Lujakodit rakennetaan viihtyisille paikoille, sujuvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle, joten arki sujuu stressittömästi ja voit itse keskittyä sinulle tärkeisiin ihmisiin ja asioihin.

487
0
Uudet Lujakodit ovat energiatehokkaita, laadukkaita ja viihtyisiä. Niissä arki sujuu ilman turhia remonttihuolia.

Lujakodit rakentaa Lujatalo Oy, yli 65 vuoden ikäinen kotimainen perheyritys, jolla on vankka kokemus asuntorakentamisesta.  Sen uusista kohteista löytyy viihtyisiä ja turvallisia koteja niin ensiasunnon ostajille kuin asunnonvaihtajille.

– Pitkä kokemuksemme auttaa meitä valitsemaan varmoiksi todettuja ratkaisuja ja materiaaleja. Näin vältämme riskirakenteet. Esimerkiksi kosteiden tilojen seinät ovat taloissamme pääosin kivirakenteisia. Myös ekologisuus on vahvasti mukana kaikessa suunnittelussamme ja rakentamisessamme. Talot ovat energiatehokkaita ja uusien kohteittemme kaikilla autopaikoilla on valmius ottaa käyttöön dynaaminen hidaslataus, selvittää Lujatalo Oy:n suunnittelujohtaja Janne Sihvonen. 

Oma tontti

Lujatalo rakentaa suurimman osan Lujakodeista omille tonteille, jolloin asunnon ostajan ei tarvitse ihmetellä, miten tontinvuokran mahdollinen nousu vaikuttaa tulevaisuudessa asumiskustannuksiin.

– Kaikessa suunnittelussamme asiakas on keskiössä, joten Lujakodin ostaminen on turvallista, selvittää myyntipäällikkö Sari Lähde.

Lujakodeissa on myös hyvät maksuehdot. Kaupanteossa maksetaan vain 25 prosenttia kauppahinnasta ja loput kohteen valmistumisen yhteydessä. 

Ostaja voi vaikuttaa materiaaleihin

Mitä aikaisemmassa vaiheessa ostaja tekee päätöksen uuden kodin hankinnasta, sitä paremmin hän voi vaikuttaa materiaalivalintoihin.  

– Kannattaakin olla hyvissä ajoin liikkeellä, vinkkaa Lähde.

Uusia kohteita

Espoon Sävel on rakenteilla oleva kohde, jossa vehreän ja rauhallisen asuinalueen palvelut kaupoista ja terveyskeskuksesta alkaen ovat lähikaduilla ja Leppävaaran palvelut vartin kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan pääsee puolessa tunnissa.

Vantaalle  puolestaan on nousemassa junaradan viereen  Asunto Oy Viidakkokissa, johon valmistuu uusi asuinkortteli suojaisine ja viihtyisine sisäpihoineen. 

Luja-yhtiöt

• Kotimainen rakennusalan perheyhtiö

• Liikevaihto vuonna 2019 752 M€

• Työntekijöitä lähes 1700

• Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy

• Toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä

Lujatalo Oy

• Asunto- ja toimitilarakentaja

• Työntekijöitä n. 800

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit