Koti koti Energiatehokasta raikkautta ja tuoreutta

Energiatehokasta raikkautta ja tuoreutta

115
0

Saksalainen Liebherr on energiatehokkuuden edelläkävijä, jonka yli 60 vuoden kokemus takaa kestävät ja ympäristöystävälliset kylmäkalusteet. Designiltaankin uudet Liebherr –mallit A+++20% -tuotteet käyttävät viidenneksen entistä vähemmän energiaa.


Liebherrin kylmäkalustemallistosta löytyy oikea tuote jokaiselle, sillä valikoimissa ovat sekä korkeat että matalat jääkaapit ja pakastimet, näiden integroitavat mallit sekä myös säiliöpakastimet. Jokaisesta tuoteryhmästä on saatavissa A++ ja A+++ -mallit.

A+++ -mallit kuluttavat sähköä lähes puolet vähemmän kuin A+ -laitteet. Liebherrin uusi BluPerformance on täysin uuden sukupolven teknologia, mikä lisää nettokapasiteettia, energiatehokkuutta sekä suorituskykyä yhdistyneenä aiempaa hiljaisempaan ääneen ja ensiluokkaiseen designiin. Uuden BluPerformancen 66 tuotteessa on A+++ sekä A+++20% -mallit.

– Alhaisen energiankulutuksen todella huomaa sähkölaskussa, iloitsee Liebherriä maahantuovan Witt A/S:n Suomen aluepäällikkö Jonna Örn.

Liebherrin BioFresh teknologia on terveystietoisille kuluttajalle. BioFresh vähenää kaupankäyntejä, säilyttää ruuan terveellisempänä, vähentää ruoan hävikkiä ja säästää siten rahaa. BioFresh on Liebherin jo 20 vuotta sitten patentoima ainutlaatuinen menetelmä, jolla kaikki tuoretuotteet, erityisesti liha, kala sekä vihannekset, säilyvät huomattavasti pitempään kuin tavallisessa jääkaapissa. Tuore liha säilyy jopa viikon ja kaikkien tuotteiden vitamiinit sekä mineraalit säilyvät hyvin, sillä Biofreshin lämpötila on alhaisempi kuin muualla jääkaapissa ja osaston erillinen kosteudensäätö soveltuu erityisen hyvin tuoretuotteille.

– Elintarvikkeiden pidempi käyttöikä tuo isoja säästöjä kukkaroon sekä säästää luontoa, kun ruokaa ei tarvitse turhaan heittää pois. Yhdessä jääkaapin huippuluokkaa olevan energiatehokkuuden kanssa nämä ominaisuudet tuovat käyttäjälle selvää säästöä, selvittää Örn.

Liebherrin mallistoon kuuluu yli 1000 mallia ja vuonna 2016 uudistuu myös designiltaan yli 150 mallia. Liebherrin aiempien valkoisen ja rosterin lisäksi kylmäkalusteita saa nyt kullan, kuparin sekä mustarosterin väreissä. Uutta ilmettä on tullut sekä ulko- että sisäpuolen muotoiluun. Uuden Premium mallin jää-pakkasissa on oveen integroitu 7 tuuman kosketusnäytö, josta pystyy tarkistaamaan mm. eri tuotteiden säilyvyysajat BioFresh laatikoissa tai miten käyttäjä pystyy vaikuttamaan energiakulutukseen.

Pitkäikäisiä high-tech tuotteita valmistavan Liebherr Groupin liikevaihto oli vuonna 2014 lähes yhdeksän miljardia euroa.

 

Witt A/S

Witt A/S on tanskalainen maahantuontiyritys, joka on laajentunut Pohjoismaihin sekä Iso-Britanniaan. Se tuo maahan mm Liebherrin, Wittin, Fisher&Paykelin, Brandtin, De Dietrichin, iRobotin, Witt Slowjuicerit, WMF ja Robomowin korkealaatuisia tuotteita. Lisäksi Witt on koonnut aivan oman ohjelmansa, joka koostuu mielenkiintoisista, innovatiivisista ja käyttäjäystävällisistä tuotteista sinulle, joka panostat laatuun ja moderniin teknologiaan.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit