Koti bisnes Fiksu työvoimanhallinta lisää kannattavuutta

Fiksu työvoimanhallinta lisää kannattavuutta

Hyvä asiakaspalvelu tilanteessa kuin tilanteessa kohtuullisin kustannuksin on jokaisen yrityksen tavoite. Ruuhkahuiput ja sairauspoissaolot tekevät tavoitteesta kuitenkin haasteellisen toteuttaa. Quinyxin mobiilikäyttöön suunniteltu pilvipohjainen ohjelmisto tehostaa ja helpottaa työvoimanhallintaa. Lisäksi sen avulla palvelutaso paranee, työntekijät viihtyvät paremmin ja yrityksen kannattavuus nousee.

100
0
Quinyx parantaa yrityksen palvelutasoa, sillä työvuorot ja niiden miehitys voidaan optimoida useasta eri näkökulmasta. Myös työntekijöiden työaikatoiveet voidaan ottaa huomioon, mikä lisää motivaatiota ja työssä viihtyvyyttä.

Työvoimanhallinta on paljon muutakin kuin työvuorojen suunnittelua. Siihen liittyy kaikki työaikakirjauksista henkilöstön ohjeistamiseen ja kommunikointiin sekä analytiikkaan, taitovaatimuksiin ja työaikatoiveisiin.

– Ohjelmistomme tekoälyn avulla yrityksessä pystytään kohdistamaan työpanokset oikein ja ennakoimaan sekä hiljaiset että työvoimaa enemmän tarvitsevat jaksot. Näin asiakkaita pystytään palvelemaan kustannustehokkaasti joka tilanteessa. Lisäksi työntekijöiden viihtyvyys paranee, kun ruuhkahuiput on miehitetty oikein ja työaikatoiveet on otettu huomioon, luettelee maajohtaja Paulus Maasalo Quinyxin etuja. 

Helppokäyttöinen kommunikointikanava

Quinyxillä esimiehen on helppo suunnitella työvuorot, sillä järjestelmään saadaan mukaan kaikki tarvittava tieto. Pilvipalveluna toimivaa Quinyxia voidaan käyttää mistä ja milloin tahansa ja sen avulla voidaan jakaa työntekijöille mitä tahansa tärkeää tietoa. Työntekijöillä ja esimiehillä on kaikki tarvittava tieto aina reaaliajassa.

Järjestelmä huomioi työn vaativuudet, työehtosopimusten määräykset sekä myös työntekijöiden työaikatoiveet ym. työvuoroihin vaikuttavat tekijät. Esimerkiksi äkillisen poissaolon aiheuttama vapautunut työvuoro on kenellä tahansa sopivalla työntekijälle heti varattavissa.

– Kaikki tämä säästää valtavasti yksikön esimiehen työaikaa. Merkittävä säästö tulee myös palkanmaksuprosessin parantumisesta, selvittää Maasalo. 

Quinyxillä on puoli miljoonaa käyttäjää 25 maassa Euroopassa ja USA:ssa. Suomessa järjestelmää käyttää 108 yritystä, mm. Gigantti, Picnic ja Viking Line. 

Quinyx

Quinyx is a cloud-based, mobile-first workforce management software that rocket fuels the workforce in service industries to make people and businesses grow.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit