Koti bisnes Gustavelundissa arvostetaan pitkäaikaisia ja kestäviä teemoja

Gustavelundissa arvostetaan pitkäaikaisia ja kestäviä teemoja

228
0

Perheyritys hotelli Gustavelund palvelee asiakkaitaan Tuusulanjärven rannalla ainutlaatuissa puistomiljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Kokoustilat kaikenkokoisille tapahtumille

Idyllinen kokousympäristö tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon kiireestä ja tutun työympäristön rutiineista. – Autamme asiakkaitamme onnistumaan tilaisuuksien toteuttamisessa tuottamalla kokous-, hotelli-, ravintola- ja ohjelmapalveluja asiakkaiden tilannekohtaiset tarpeet ymmärtäen, yrittäjänä yhdessä puolisonsa Antti Ropposen kanssa toimiva Pia Ropponen kertoo.

Vintage design-hotelli Gustavelundissa asiakkaiden käytössä on yli 20 erilaista kokoontumistilaa. Noin tuhat ravintolapaikkaa, auditorio ja kokoustilat ovat valoisia sekä avaria. Kabinetit ja takkahuoneet täydentävät tilavalikoimaa. Kesällä tilaisuuden näyttämönä voi olla järven rannalla sijaitseva puutarha ja sen aurinkoiset terassit.

– Arvostamme ympäröivää luontoa ja olemme sitoutuneet energiaa säästäviin ratkaisuihin ja mukana energiatehokkuussopimuksessa. Keittiömestarimme suosii luomua sekä lähiruokaa ja meillä on ilo pitää huolta kauniista hotellirakennuksestamme. 

Osaava ja työstään nauttiva henkilökunta on Gustavelundin sydän. – Jokaisen työntekijämme panos on meille yhtä arvokas. Olemme onnellisia, että voimme tarjota työpaikan kymmenille ihmisille ja ylpeitä saadessamme osallistua näin yhteisen hyvinvoinnin edistämiseen, hotellia luotsaava Pia Ropponen hymyilee. 

www.gustavelund.fi

Gustavelund

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan kokousten ja muiden tapahtumien toteuttamisessa tuottamalla kokous-, hotelli-, ravintola- ja ohjelmapalveluja asiakkaiden tilannekohtaiset tarpeet ymmärtäen. Kaikki yhdessä -toimintatapamme tarjoaa asiakkaalle helpon ja nopean tavan varata kaikki tarvitsemansa palvelut samasta paikasta.Osaavan ja työstään nauttivan henkilökunnan kanssa meillä on ilo toivottaa Teidät, hyvät asiakkaamme, tervetulleiksi Gustavelundiin!

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit