Koti kuluttajalle Helppo tapa hoitaa ja tukea niveliä

Helppo tapa hoitaa ja tukea niveliä

Back on Trackin lihas- ja niveltuet eivät pelkästään tue, vaan myös lievittävät kipua, kun särkevät nivelet haittaavat liikuntaa. Ne auttavat pitämään ihon ja lihakset lämpimänä sekä kiihdyttävät neste- ja verenkiertoa avaten hermopinteitä. Näin nivelet ja lihakset pysyvät vetreämpinä ja kipu sekä tulehdus lievenevät.

342
0

– Back on Trackin lihas- ja niveltukien ominaisuudet perustuvat niiden ainutlaatuiseen syvälämpöä heijastavaan ominaisuuteen. Ne on valmistettu funktionaalisesta, avaruuspeiton tavoin toimivasta tekstiilistä, johon on sekoitettu mineraaleja heijastamaan vartalon pitkäaaltoista lämpöä infrapunasäteilynä takaisin kehoon. Nivelsuojan lisäksi käyttäjä saa siis bonuksena sen ainutlaatuisen kipua ja tulehdusta lievittävän ominaisuuden. Tuotteita käytetäänkin laajasti mm. kuntoutuslaitoksissa kertoo maapäällikkö Krista Virtanen

Apteekeissa ja yhtiön nettikaupassa myynnissä on laaja itsehoitotuotteiden valikoima eri nivelille: polviin, ranteisiin, selkään, niskaan jne.  Jatkuvan lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa tehtävän yhteistyön ja tuotekehityksen tuloksena viime vuonna markkinoille tuli helppokäyttöinen teippi, jonka materiaali on funktionaalista Welltexia ®.

– Toisin kuin perinteiset kinesioteipit, Back on Track®-teippiä ei tarvitse kiinnittää erityisen ohjeen mukaan, vaan siitä leikataan sopivan mittainen pala ja kiinnitetään iholle kipeään kohtaan, selvittää Virtanen.

Back on Track® -tuotteiden ainutlaatuisuus perustuu funktionaaliseen, avaruuspeiton tapaan toimivaan kankaaseen, joka heijastaa kehon lämpösäteilyn takasin pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, joka auttaa edistämään neste- ja verenkiertoa sekä lievittää kipua, kertoo Krista Virtanen.

Pitkät kokemukset

Back on Track® -tuotteiden rekisteröidyt Welltex® ja Iontex® hengittävät mineraalikankaat on kehitetty Ruotsissa jo parikymmentä vuotta sitten. Kankaista valmistettujen tuotteiden valikoima on laaja erilaisista niveltuista toiminnallisiin vaatteisiin  ja vuodevaatteisiin asti. 

– Niveltukiamme käyttävät niin erilaisista vammoista toipuvat kuntoutujat, kulumavammoista kärsivät kuin huippu-urheilijatkin. Unilaatututkimuksissa testatut vuodevaatteemme puolestaan auttavat, kun selkä tai koko keho oireilevat. Silkkisen miellyttävät materiaalit soveltuvat niin kesä- kuin talvikäyttöön, sanoo Virtanen. 

Back on Trackin toiminnallisten vaatteiden valikoima laajenee jatkuvasti. Uusimpana markkinoille on tullut Welltex®-kankainen monitoimihuivi, joka monikäyttöisenä suojaa kaulan ja tarvittaessa myös kasvot. Lisäksi sitä voidaan käyttää kypärän alla pipona. 

Back on Track

Back on Track myy nivel- ja lihassuojia. Tuotteet myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track ja keraaminen kangas on rekisteröity nimellä Welltex.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit