Koti koti Hoviportaalla uusi ilme kotiin

Hoviportaalla uusi ilme kotiin

127
0

Tuttu kulkuväylä muuttuu kodin ilmettä korostavaksi tyylikkääksi sisustuselementiksi uudella Hoviportaalla. Se tuo käyttäjilleen iloa ja turvallisuutta pitkään. Hoviportaaseen vaihto on lisäksi sujuvaa: aamulla alas vanhoja pitkin, illalla ylös pitkin uusia, tukevia ja narinattomia askelmia.


Hovinikkarit Oy:n valmistamat Hoviportaat on varma ja turvallinen kotimainen valinta. Loistavan hinta-laatusuhteen takana on lähes 40 vuoden kokemus uudis- ja remonttikohteiden portaiden valmistuksesta, uusin laatusertifioitu valmistustekniikka sekä aikataulun ja laadun pitäminen kunnia-asiana.

Laajasta porrasvalikoimasta löytyy jokaiseen tyyliin ja kohteeseen sopiva porras. Asia­kas voi valita puulajin lisäksi mallit runsaasta kaide-, tolppa,- käsijohde-, liukueste- ja ledivalovalikoimasta.

Kohde mitataan paikan päällä ja porras valmistetaan asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. 

– Teemmekin yksilöllistä tilaustyötä sarjatuotannon hintaan. Lisäksi annamme jokaiselle portaallemme tyytyväisyystakuun. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja tuotteemme täyttävät kaikki viranomaismääräykset, korostaa yrittäjä Kari Laitinen.

Portaiden mittauksen jälkeen valmiit portaat asennetaan paikoilleen jopa parin viikon kuluttua mihin päin Suomea tahansa. Asiakas voi myös tilata vanhojen portaiden purkamisen ja poiskuljetuksen, mikä tekee vaihdosta huolettoman.

Portaat voi hankkia myös joustavasti osamaksulla, jolloin korotonta maksuaikaa on saatavissa jopa 12 kuukautta. Luottopäätöksen saa nopeasti netin kautta. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa

………………

Hoviportaat:
• Hoviportaiden pääasiallisena materiaalina käytetään kulutusta kestäviä kovia lehtipuulajeja.
• Lämminhenkistä puuta voidaan yhdistää myös muihin materiaaleihin, esim. teräkseen. Puun pintakäsittelynä voi olla maalaus, petsaus, vahaus tai öljyäminen.
• Ledivalojen käyttö tuo tunnelmaa ja turvallisuutta portaisiin.

Hovinikkarit Oy

Hoviportaat valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan korostamaan kodin sisustuksellista kokonaisuutta unohtamatta normeja ja säädöksiä. Otamme huomioon trendit unohtamatta porrasrakentamisen perinteitä. Malleillamme pyrimme täyttämään vaatimukset moderneista, perinteisiin nojaavista portaista. Uusimmissa malleissamme yhdistämme taidokkaasti toisistaan täysin poikkeavat materiaalit, puun ja teräksen.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit