Koti bisnes Hygienia on aina hyvä valinta

Hygienia on aina hyvä valinta

Hyvä käsihygienia on paras suoja virus- ja bakteeritartuntoja vastaan. Koronapandemian edetessä äärimmäisen tärkeää on sekin, että voimme arjessa luottaa käyttämiemme tuotteiden ja palveluiden turvallisuuteen.

289
0

Käsien pesun jälkeinen kuivaus on tärkeä osa käsihygieniaa, ja olennainen asia myös koronavirustartuntoja ehkäistäessä. Monelle tuli tänä keväänä uutena tietona se, että puhallinkuivainten heikkous suhteessa rullautuvaan puuvillapyyhkeeseen on vahvistettu riippumattomissa tutkimuksissa.

– Tutkimukset osoittavat kiistattomasti puuvillaisen käsipyyherullan edut. Se tarjoaa kullekin käyttäjälle puhtaan kertakäyttöisen pyyhkeen osan, ja rulla pestään aina käytön jälkeen. Huolehdimme prosessin kaikissa vaiheissa hygieniasta ja käyttäjien turvallisuudesta. Harri Puputti Lindströmiltä kertoo.

Viruksilta suojautumisessa kyse on myös yksilöllisistä valinnoistamme:

Jopa leipää ostaessa turvallisuus on tärkeä kriteeri. Ovatko leivän leiponeet ihmiset pukeutuneet hygieniasuositusten mukaisesti, ja käsittelevätkö he tuotteita asianmukaisesti? Entä miten leipää käsitellään matkalla leipomosta kauppaan, ja edelleen sinun kotiisi? 

Tänä päivänä on erityisen tärkeää, että jokainen ammattilainen, joka huolehtii sinun turvallisesta arjestasi, on suojautunut riittävin varustein.


Harri Puputti, Laatujohtaja, Lindström Oy

Lindström mukana varmistamassa kriittisten toimialojen häiriötöntä toimintaa

Lindströmin tekstiilipalvelun ansiosta esimerkiksi terveydenhuollon, lääketeollisuuden, kaupan, logistiikan ja muiden kriittisten toimialojen ammattilaisilla on aina käytettävissä tutkitusti hygieeniset ja käyttäjäkohtaisesti suunnitellut työvaatteet. 

Harri Puputti kertoo, että tekstiilipalvelun hygieeninen lopputulos saavutetaan joko lämpö- tai kemiallisella desinfektiolla, joka tuhoaa virukset ja bakteerit: 

– Puhdas työvaate on turvallinen käyttäjälleen ja pitää yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Kun palvelu on sertifioitu ja täyttää alan yleiset laatustandardit, käyttäjä voi luottaa siihen, että se toimii myös käytännössä.

Sama hygieniastandardien mukainen ja sertifioitu puhtauden hallinnan menetelmä kattaa kaikki Lindströmin vuokratekstiilit. Laatua valvotaan niin säännöllisin omin mittauksin kuin riippumattoman laboratorion tekemien arviointien perusteella.

Lindströmillä välitetään aidosti ihmisten turvallisuudesta ja ympäristöstä. Kiertotalouteen perustuvassa liiketoimintamallissa palvelut tuotetaan asiakkaan lähellä minimoiden hiilijalanjälkeä koko palvelun elinkaaren aikana. 

Pandemia & TOP3 tulevaisuuden trendit

Lindström Lounge on innovaatioyhteisö, jossa tulevaisuuden trendejä kartoitetaan Lindströmin ja alan parhaiden asiantuntijoiden voimin. Megatrendit ovat ilmiöitä, jotka vaikuttavat monin tavoin yhteiskuntaan, yrityksiin ja yksilöihin – niiden kartoittamisen päämäärä on tiedolla johdettu tulevaisuus. 


Pasi Saarinen, Suomen maajohtaja, Lindström Oy

Lounge-aktiivi, Lindströmin maajohtaja Pasi Saarinen: Millaisten tulevaisuustrendien uskot vahvistuvan koronapandemian myötä?

Yhteisöllisyys. Organisaatiorajat ylittävä, eri toimialat ja palvelusektorit yhdistävä yhteistyö lisääntyy. Tälläkin hetkellä tuemme toisiamme, ja haemme jatkuvuutta yhteisen hyvinvoinnin ja uudenlaisten ratkaisujen kautta. Yksi tapa pitää suomalaisista huolta on se, että liiketoiminnassa on mukana yhteisen välittämisen ja vastuun lisäksi paikallisia palveluita ja innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja. Näin elintärkeät palvelut ja tuotteet voidaan turvata jatkossakin.

Hygieniatietoisuus. Hygieniaan ja käsien pesuun liittyvä tutkimustieto muuttaa arkisia käytäntöjä. Tutkimustiedon perusteella esimerkiksi puhallinkuivainten määrä voi tulevaisuudessa vähentyä. Sosiaaliset normit uudistuvat, ja me hygienia-alan ammattilaiset kehitämme jatkuvasti uusia tapoja varmistaa kaikille turvallinen ympäristö.

Työn muutos / Etätyö. Yhteisöjen rakenteet ja kohtaamisen muodot muuttuvat. Monelle siirtymä etätyöhön on pysyvä muutos, ja tapaamiset siirtyvät verkkoon. Toisaalta aitojen kohtaamisten merkitys korostuu ja mikä parasta; tunnetaidot nousevat kunniaan. Meillä Lindströmiläisillä on ennestään vahva WeCare-henki ja nyt itsestä, työkavereista ja asiakkaista pidetään huolta myös kotoa käsin. Verkossa pidetty virtuaalinen ideariihi voi olla päivän kohokohta, tärkeä hengähdystauko tai yhteishengen ja oman motivaation nostattaja.

Lue: Lindstromgroup.com/fi

Lindström

Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Toimimme 24 maassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit