Koti kuluttajalle Hyvä verenkierto pienimmissä verisuonissa on avain terveyteen

Hyvä verenkierto pienimmissä verisuonissa on avain terveyteen

126
0

Verenkierron tehtävä on huolehtia niin kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista kuin aineenvaihduntatuotteiden poiskuljetuksestakin. Tämä elintärkeä aineidenvaihdunta tapahtuu pienimmissä verisuonissa eli mikroverenkierrossa.

– Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa häiriintynyttä mikroverenkiertoa, eli verenvirtausta näissä verisuonissa. Lääketieteellisenä laitteena EU:ssa sertifioitu terapialaite tehostaa kudosaineenvaihduntaa, joka puolestaan auttaa mm. kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia korjaavia prosesseja. Fysikaalista verisuoniterapiaa käytetään verenkierron parantamiseen koko kehossa ja lisähoitona paikallisesti ongelma-alueilla, kertoo Bemer Nordicin toimitusjohtaja Merja Kämpe.

Huippu-urheilijat hyödyntävät terapiaa tehokkaaseen palautumiseen. Mahdollisimman optimaalinen kudosaineenvaihdunta tukee mm. kuntoutumista. Kun sairaanhoidon kustannukset yhä kohoavat, Kämpen mukaan itsehoidon merkitys kasvaa laajemminkin. 

– Säännöllisellä käytöllä ennaltaehkäistään sairauksia, sillä suurin osa kroonisista sairauksistamme liittyy verenkiertohäiriöihin. Suurin asiakasryhmämme ovat pitkään olleet 50-70 -vuotiaat, mutta yhä nuoremmillakin on terveyshaasteita. Ihmiset eivät palaudu työpäivistään ja pitkäkestoinen stressi aiheuttaa lukuisia terveysongelmia. Istuminen on toinen suuri haittatekijä terveydelle. Kun vaikutetaan solujen hapen- ja ravinnonsaantiin, parannetaan koko terveyden perustaa ja vielä ilman haitallisia sivuvaikutuksia. 

  • BEMER Int. AG toimii yli 40 maassa
  • BEMER Nordic toimii Pohjoismaissa yli 900 yrityksen kanssa yhteistyössä

www.bemernordic.com

Bemer Nordic/Lifenet Oy

BEMER-hoito parantaa immuunijärjestelmän omaa kykyä reagoida, aktivoi vahvistamalla kehon omia säätelymekanismeja sekä tukee haavojen ja urheiluvammojen parantumista sekä kaikkia elimistön uusiutumisprosesseja.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit