Koti arkkitehtuuri Jopa 5 % säästöä sähkön kulutuksesta   ja pienemmät hiilidioksidipäästöt

Jopa 5 % säästöä sähkön kulutuksesta   ja pienemmät hiilidioksidipäästöt

Teknologian nopea kehitys, yhä kasvava laitekanta ja sähköverkon kuormituksen muutokset aiheuttavat yhä enemmän häiriöitä sähköverkkoon. Kaikki tämä näkyy kiinteistöissä lisääntyneenä energiankulutuksena ja ennenaikaisina laiterikkoina. Älykkäissä rakennuksissa sähkön laatua voidaan parantaa E-Power Sähkönsäästäjällä, joka vähentää sähkön kulutusta jopa viidellä prosentilla.

160
0
Patentoitu Väre E-Power Sähkönsäästäjä toimii jo noin 850 kohteessa eri puolilla Eurooppaa ja Suomessa niitä on asennettu muun muassa kauppakeskuksiin. ”Väre E-Powerin avulla yrityksen sähkön laatu paranee ja sähköä voidaan säästää jopa yli 5 prosenttia. Näin sähkölasku ja samalla myös hiilidioksidipäästöt pienenevät”, palvelupäällikkö Mika Petsalo sanoo.

Väre E-Power Sähkönsäästäjä -järjestelmä parantaa sähkön laatua, pidentää sähkölaitteiden ikää ja lisää energiatehokkuutta. Järjestelmä säästää jopa 5 prosenttia sähkön kulutuksesta ja samalla sähkön hankinnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt pienentyvät.  

Ainoana energiapalveluyhtiönä Suomessa Väre toimittaa E-Power -järjestelmiä, joilla hiilidioksidipäästöjä vähennetään keskitetysti ja merkittävästi yhdellä, sähkönmyyntiyhtiöistä riippumattomalla ratkaisulla. 

–  Väre lupaa jokaiseen järjestelmätoimitukseen sähkön säästötason ja säästö todennetaan käyttöönoton jälkeen mittauksilla. Asiakas näkee sähkön säästön määrän suoraan seurantaportaalista reaaliajassa. Sähkön kulutuksen vähenemisellä on suora vaikutus hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen, Väreen E-Power asiantuntija, palvelupäällikkö Mika Petsalo toteaa.  

E-Power poistaa sähkön laatua heikentäviä ilmiöitä sähköverkosta ja esimerkiksi verkossa esiintyvät harmoniset yliaallot ja virtapiikit vähenevät: sähkö on korkeampilaatuista ja kuormittaa sähkölaitteita aiempaa vähemmän. Kuormituksen vähenemisen ansiosta laitteet toimivat paremmin ja niiden elinikä pitenee.  

–  Seurantatyökalun avulla asiakas voi seurata reaaliajassa laitteen toimintaa sekä tarkastella muun muassa kohteen sähkönkulutusta, vaihevirtoja ja -jännitteitä sekä esimerkiksi pätö- ja loistehoja, sekä verkon taajuutta, Petsalo tiivistää.

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä

Väre on energia-alan valtakunnallinen asiantuntija, joka tarjoaa älykkäitä ja vastuullisia energiapalveluja sekä sähköä yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti. Yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. 

Väre varmistaa tehokkaan sähkönhankinnan ja oikeiden asioiden optimoinnin energiatehokkuuden näkökulmasta. Tarjolla on vihreitä energiaratkaisuja, joiden hyödyt voidaan mitata ja todentaa. 

Väre

Väre on Kuopion Energian, Savon Voiman, Jyväskylän Energian ja Lappeenrannan Energian yhdessä omistama energiapalveluyhtiö, joka aloitti toimintansa 1.1.2019. Väre on alallaan Suomen neljänneksi suurin, palvellen yli 250 000 asiakasta ympäri Suomen. 

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit