Koti asuminen Känn dig som hemma i något av Forenoms företagsboenden

Känn dig som hemma i något av Forenoms företagsboenden

Kom och bo i någon av Forenoms smarta boendelösningar. Vi på Forenom erbjuder boende i hemliknande miljö för dig som tillfälligt behöver en bostad på annan ort.

332
0

Har du eller dina medarbetare ett mobilt jobb eller flyttar på grund av ett projekt, ett kontrakt eller någon annan typ av jobb? Då är det smart att ordna en tillfällig bostad i ett lägenhetshotell eller en möblerad lägenhet exakt så länge som projektet varar. För företag är våra boenden mer kostnadseffektiva och flexibla än ett hotell och på köpet får dina anställda en mer bekväm och hemtrevlig upplevelse.

Behöver du bostad några dagar eller flera månader, stort eller litet, självhushåll eller full service? Det spelar ingen roll. Vi har ett brett utbud av lägenhetshotell, möblerade lägenheter och hostel. Dessutom kan vi erbjuda en rad olika tjänster till dig som tillfälligt behöver en bostad eller som är ansvarig för boendefrågor på ditt företag.

Möblerade lägenheter

Forenoms möblerade lägenheter är verkligen som ett andra hem. Fast bekvämare. I vårt utbud finns allt från små lägenheter till större med gott om utrymme. Lägenheterna är bekväma och gör vardagen enkel genom att vi erbjuder en rad tillvalstjänster som städning och parkering.

Lägenhetshotell

Forenoms lägenhetshotell är ett bekvämt boende där det är lätt att känna sig som hemma och behålla sina vardagliga rutiner. Rummen i lägenhetshotellen har inbyggda kök, men ligger också i centrala lägen med gott om kaféer och restauranger i närheten för den som inte vill laga maten själv. Vill du ha ett ännu mer bekvämt boende finns det möjlighet att beställa tjänster som till exempel frukost och städning varje dag. Kodlås gör det enkelt att komma och gå som man vill.

Hostel

På våra prisvärda hostel får du och ditt företag ett bra boende till ett rimligt pris. Du kan välja att bo i ett eget rum eller dela med andra. Alla rum har en enklare köksdel med till exempel mikrovågsugn. Är ni ett gäng som bor tillfälligt tillsammans är hostel eller vandrarhem ett trevligt och praktiskt alternativ där ni kan umgås efter jobbet i de gemensamma utrymmena. Våra hostel eller vandrarhem är lätta att nå med bil eller kollektivtrafik. Det finns oftast parkeringsplatser inom området och restauranger och annan service i närheten.

Varför boka boendet hos Forenom?

• Du kan välja mellan flera tusen olika boendealternativ i Norden.

• Hemtrevligare miljö än hotell och alla bekvämligheter finns på plats så fort gästen kliver in över tröskeln.

• Vi erbjuder bostäder med olika standarder och prisnivåer, från budget till premium.

• Vi kan erbjuda en bostad inom 48 timmar.

• Ju längre vistelse, desto förmånligare priser.

• Kundtjänsten är öppen dygnet runt.

• Vi är ett klimatsmart boendealternativ, som maximerar utnyttjandet av befintlig kapacitet.

Forenom

Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern travelling that always bring value for your money.We are Nordic regions leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 6500 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travellers every year.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit