Koti kuluttajalle Kiinnostus metsäsijoittamiseen kasvaa – Metsätilat.fi ylitti 2 miljoonan kävijän rajan

Kiinnostus metsäsijoittamiseen kasvaa – Metsätilat.fi ylitti 2 miljoonan kävijän rajan

305
0

Metsätilat.fi-verkkopalvelu on Suomen reilusti suurin metsätilojen ja –tonttien markkinapaikka. Kun suomalaiset haluavat ostaa tai myydä metsää, he suuntaavat Metsätilat.fi-sivustolle.

Metsätilat.fi-sivuston kävijämäärä on ylittänyt 12 kuukauden ajalla 2 miljoonan rajan. 

– Metsäsijoittaminen kiinnostaa yhä useampia suomalaisia, kertoo Metsätilat.fi-sivuston päätoimittaja ja Länsi-Suomen Metsätilat Oy:n toimitusjohtaja Jukka Pusa

– Laadukkaat metsätilat lähes viedään käsistä. Erityisen vahvasti ostajia kiinnostavat suuret metsäpalstat, hän jatkaa. – Kun korot ovat alhaalla, metsä nähdään houkuttelevana sijoituskohteena. Yli 20 vuotta metsäkauppaa tehnyt Pusa pitää tilannetta luonnollisena. 

– Näinä epävarmoina aikoina metsän suosio sijoituskohteena ei yllätä. Metsä tarjoaa vakaata tuottoa suhteellisen pienellä riskillä.

Metsätilat.fi

Metsätilat.fi välitysliikkeissä yhdistyy metsäalan asiantuntemus, alueen paikallistuntemus ja kiinteistönvälitysosaaminen. Yhteistyö alkoi v. 2005 ja yhtiöt ovat saavuttaneet merkittävän aseman maaseudun kohteiden välittäjänä. Koko valtakunnan kattava ketju markkinoi metsätiloja ja muita maaseudun kohteita yhteisellä metsatilat.fi-sivustolla.

Katso yritykset muut artikkelit