Koti bisnes Kultakimpaleiden löytäjä

Kultakimpaleiden löytäjä

Digiaika ja tiedon helppo löydettävyys ovat muuttaneet myyjän roolia voimakkaasti. Tämän päivän hyvä myyjä on sekä asiantuntija että asiakasyrityksen nykyistä ja huomisen liiketoimintaa kehittävä ja auttava konsultti. Tähän vaaditaan vahvaa osaamista ja tunneälyä, jotta asiakkaan luottamus saavutetaan. Hyvä myyjä onkin oikea kultakimpale sekä työnantajalle että asiakkaalle. Mutta sellaisen löytäminen voi olla työlästä.

304
0
SalesOnly auttaa asiakasyrityksiään löytämään juuri heille parhaat myynnin osaajat edistämään heidän liiketoimintaansa.

SalesOnly Oy on erikoistunut myynnin kultakimpaleiden löytämiseen.

– Autamme asiakasyrityksiämme löytämään juuri heille parhaat myynnin osaajat edistämään heidän liiketoimintaansa. Rekrytoiduille myyjille puolestaan tämä merkitsee työpaikkaa, jossa he pystyvät kukoistamaan ja kasvattamaan omaa osaamistaan. Tavoitteemme on siis päästä jokaisen asiakkaamme ja rekrytoitavan kanssa win-win -tilanteeseen, tiivistää maajohtaja Mikko Törni

Tavoitteenamme on aina win-win -tilanne eli asiakkaamme löytää parhaan mahdollisen myyjän, joka pystyy kukoistamaan ja kehittymään uudessa työssään, kertoo Mikko Törni.

Lisäarvoa tarkasta analyysista

Jokainen onnistunut B2B -rekrytointi on yhtä asiantuntevaa, pitkäjänteistä ja systemaattista kuin itse myynnin prosessi. 

– Oikean henkilön löytämiseksi meille pitää muodostua ymmärrys siitä, millaista osaajaa asiakas oikeasti tarvitsee. Käymme heidän kanssaan yksityiskohtaisesti läpi yrityksen nykytilan, suunnan ja tavoitteet sekä sen, miten myynnin avulla tavoitteisiin päästään. Näin luomme asiakkaillemme lisäarvoa ja vasta tarkan analyysin jälkeen lähdemme etsimään juuri tälle yritykselle sopivia myyjiä, selvittää Törni rekrytoinnin eri vaiheita.

SalesOnlyn jokaisella rekrytoijalla on omakohtaista kokemusta myynnistä. 

– Ymmärrämme siten myynnin problematiikkaa sekä yrityksen että hakijan näkökulmasta. Kokemuksemme vuoksi ymmärrämme, ketkä ehdokkaista parhaiten sopivat kulloinkin kyseessä olevaan myyntityöhön.

Hybridi hakumenetelmä

Myynnin ammattilaisten rekrytointi on haastavaa ja perinteinen haku eli ilmoittelu ei enää riitä. 

– Haemme rekrytointiprofiiliin sopivia ehdokkaita sekä perinteisellä ilmoittelulla, mutta myös omasta yli 11 000 henkilön tietokannastamme sekä sisaryhtiöittemme verkostojen kautta. Lisäksi hyödynnämme esimerkiksi Linkediniä. Hoidamme asiakkaamme puolesta kaikki työläimmät hakuprosessin vaiheet ja asiakkaalle jää lopullinen valinta, kertoo Törni. 

SalesOnly Oy

  • Osa pohjoismaista Wise Group henkilöstöpalvelukonsernia
  • Aloitti Suomessa 2016
  • Myynnin rekrytointia myyntijohtajista juniormyyjiin
  • Vuosittain 60-70 rekrytointia
  • 80 % asiakkaista käyttää palveluja uudelleen

SalesOnly Oy

Kuulumme laajenevaan Wise Group -henkilöstöpalvelukonserniin ja tehtävämme on löytää parhaille työnantajille parhaat myyjät. Molempien osapuolien etuna on saada pitkäaikainen ja toimiva suhde. Meillä on ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista. SalesOnlyn menestys perustuu myynnin haasteiden tuntemiseen ja Pohjoismaiden suurimpaan myyntialan työnhakijaverkostoon.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit