Koti eläimet Lemmikin elämän arvokas loppu omassa kodissa

Lemmikin elämän arvokas loppu omassa kodissa

Rakas lemmikki voidaan saattaa viimeiselle matkalleen arvokkaasti ja rauhallisesti omassa kodissaan eläinlääkärin avustamana. Näin eläimen tai sen omistajan ei tarvitse stressaantua vieraasta ympäristöstä, vaan lemmikin viimeinen uni voi alkaa tutuissa ja turvallisissa tuoksuissa omassa pedissä tai omistajan sylissä.

599
0

Lemmikin hyvä elämä ansaitsee arvoisensa päätöksen. Tämän turvaa Viimeinen Palvelus Oy, jonka ammattitaitoiset eläinlääkärit tulevat kotiin saattamaan lemmikin ikiuneen. 

Milloin on oikea aika?

Eutanasia eli armokuolema on elämän päättäminen tilanteessa, jossa sen jatkaminen tuottaa eläimelle kipua ja kärsimystä. Oikean ajankohdan määrittäminen on usein mahdotonta. Lemmikin omistajan kannattaakin kuunnella eläinlääkärin mielipidettä sekä myös itseään, sillä hän tuntee lemmikkinsä parhaiten.  

– Meiltä voi tilata myös terveysarviokäynnin kotiin, mikäli omistaja ei ole varma lemmikkinsä kunnosta. Tällöin eläinlääkäri tarkastaa sen ja arvioi tilanteen kokonaisuudessaan. Jos eutanasiaan päädytään, voidaan se tehdä samalla käynnillä, selvittää vastaava eläinlääkäri Jaakko Väyrynen

Rakkaan lemmikin hyvä elämä saa arvoisensa, Viimeinen Palvelus Oy:n eläinlääkärin avustaman päätöksen kotona tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Rauhallinen elämän päätös

Kotona tapahtuva lemmikin elämän lopettaminen on kiireettömän rauhallinen ja arvostava tilanne eläimen omalla turvallisella reviirillä.  Ensin sille annetaan rauhoittava pistos ja tämä pieni nipistys on ainoa kipu, minkä eläin tuntee. Kun lemmikki on nukahtanut, syvennetään nukutusta syvän anestesian tilaan. Viimeisen lääkeaineen antamisen jälkeen eläinlääkäri tarkkailee elintoimintoja, kunnes toteaa lemmikin kuolleeksi. Omistaja voi vielä tämän jälkeen rauhassa hyvästellä lemmikkinsä. 

– Nettisivuiltamme, www.viimeinenpalvelus.fi, lemmikin omistaja voi helposti ja kiireettömästi valita toivomansa eläinlääkärin ja ehdottaa tälle sopivia ajankohtia koti- tai vaikkapa mökkikäynnille. Tilauksen yhteydessä asiakas voi halutessaan valita myös tuhkauksen ja siihen liittyvät asiat, mm. uurnan ja kuljetuspalvelut. Kun kotikäynnin ajankohta on sovittu eläinlääkärin kanssa ja tilaus hoidettu loppuun, ei asiakkaan tarvitse enää eläinlääkärin tullessa hoitaa mitään käytännön asioita, vaan hän voi rauhassa keskittyä lemmikkinsä viimeisiin hetkiin, toteaa Väyrynen. 

Viimeinen Palvelus Oy:n sivuilta löytyvät eläinlääkäreiden yhteystiedot. Heitä on eniten pääkaupunkiseudulla ja Oulun ympäristössä, kuten myös tuhkaamoja. Asiakas voi valita haluamansa palvelut rauhassa kotonaan. Hintaan vaikuttavat mm. lemmikin koko, mahdollinen tuhkaus- ja kuljetuspalvelu sekä eläinlääkärin matkakustannukset. 

Viimeinen Palvelus Oy:n eläinlääkärit tekevät kotikäyntejä pienlemmikeille, esimerkiksi koirille ja kissoille.

Viimeinen Palvelus Oy

Lemmikillä on oikeus terveeseen ja onnelliseen elämään sekä tarvittaessa autettuun, arvokkaaseen loppuun. Kauttamme voit tilata eläinlääkärin kotikäynnille saattamaan lemmikkisi viimeiselle matkalleen. Tilauksen voit tehdä rauhassa kotona ja samalla voit halutessasi valita myös tuhkauspalvelut. Palvelujamme on saatavilla erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Oulussa, mutta myös muualla Suomessa. Tilauksen yhteydessä hoidetaan kaikki muodollisuudet etukäteen, joten eläinlääkärin saapuessa voit keskittyä hyvästelemään lemmikkisi.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit