Koti kuluttajalle Moccamasterin kahvinkeitin ei ole kertakäyttökamaa

Moccamasterin kahvinkeitin ei ole kertakäyttökamaa

1066
0

Keittimen osat voi päivittää uusiin veden ulostuloputkesta suodatinsuppiloihin saakka laitteen iästä riippumatta. Kaikkien osien materiaalit ovat kierrätettäviä.


Keittiön pienkoneiden lyhyt käyttöikä harmittaa suomalaisia ja moni korjauttaisi mieluummin vanhan laitteen kuin ostaisi uuden. Moccamasterin kahvinkeittimet on luotu kestämään, niiden osat ovat vaihdettavissa ja huoltokin pelaa ympäri Suomen. 

Kahvinkeitin on olennainen osa suomalaista keittiötä ja se napsautetaankin päälle useamman kerran päivässä. Kodin pienkoneet ovat tänä päivänä kovassa käytössä, mutta moni kuluttaja harmittelee niiden lyhyttä käyttöikää. 

– Moccamaster on aina kulkenut kertakäyttökulutuksen vastavirtaan, sillä Moccamaster-kahvinkeitinten luoja, Gerard C. Smit halusi kehittää kestävän kahvinkeittimen, joka valmistaa aromikasta ja laadukasta kahvia, Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airola kertoo. 


Kaikki osat voi vaihtaa

On monta syytä miksi Moccamaster-kahvinkeitin ei ole kertakäyttökamaa. Ensinnäkin sen osat voi päivittää uusiin veden ulostuloputkesta suodatinsuppiloihin saakka keittimen iästä riippumatta. Vanhat osatkaan eivät ole ympäristörasite, sillä Moccamasterin materiaalit ovat kierrätettäviä: keittovastus on kuparia, veden nousuputki lasia, juoksuputki ruostumatonta terästä, runko alumiinia ja muovit elintarvikemuoviseosta. 

Energiatehokas ja
paloturvallinen valinta

Entäpä energiatehokkuus? Airola kertoo, että Moccamasterin kahvinkeittimessä on tavanomaisesta poiketen erillinen keitto- ja lämpölevyvastus. 

Keittimen kaikki irtoavat
osat voi päivittää uusiin
keittimen iästä riippumatta.

– Se tarkoittaa, että keittovastus on päällä vain veden kuumennuksen ajan, jonka jälkeen päälle jää vain lämpövastus. Näin keitin kuluttaa vähemmän energiaa. Moccamaster on myös paloturvallinen, sillä materiaalit kestävät kovia lämpötiloja, eivätkä näin ollen aiheuta paloturvallisuusriskiä.

Huolto toimii ja on lähellä

Moccamasterilla uskotaan keitinten toimintavarmuuteen, mistä kertoo 10 vuoden takuu, sillä jokainen laite testataan tuotantoprosessin päätteeksi. 

– Toki jos ongelmia tulee, filosofiaamme kuuluu, että laitteet korjataan. Meillä on kattava, valtakunnallinen huoltoverkosto, jonne keittimen voi toimittaa ja jatkaa näin sen elämää. 

www.moccamaster.com

VINKKI!

Kahvinkeittimen säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, jotta keitin kestää käyttöä pitkään. Tiesitkö, että vettä ei kannata kaataa keittimeen kahvikannulla? Kahvissa on nimittäin rasvaa, joka kerääntyy lasipannun pinnalle, siirtyy veden mukana keittimen sisään ja pakkautuu keittovastuksen ympärille. Se vaikuttaa pikkuhiljaa kahvin lämpötilaan ja makuun. Kahvinkeitin kannattaa myös puhdistaa säännöllisesti kahvirasvan poistoon tarkoitetulla liuoksella. 

Teksti: Mia Heiskanen

Moccamaster

Moccamaster on käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Jo yli 45 vuotta ovat Moccamasterin kehittäjä Gerard C. Smit ja hänen yli 100 työtoveriaan valmistaneet Technivormin tehtaalla Hollannissa pelkästään kahvinkeittimiä. Gerard C. Smit perusti yrityksen kotinsa autotallissa selkeänä visionaan kehittää kahvinkeitin, joka valmistaa maailman parasta kahvia.Löydä jälleenmyyjä: http://www.moccamaster.com/fi/loyda-jalleenmyyja

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit