Koti hyvinvointi Oikeat ihmiset johtajan ympärillä vahvistavat häntä

Oikeat ihmiset johtajan ympärillä vahvistavat häntä

Kuinka moni tietää lapsena, mitä hänestä tulee isona? Oman liikuntakeskuksen perustanut nainen tiesi ja elää nyt todeksi omaa työunelmaansa.

620
0
Heikell-Kujala panostaa yhteisen tekemisen ja välittämisen kautta siihen, että niin henkilökunta kuin asiakkaatkin ovat tyytyväisiä.

Kaikki alkoi kummitädin liikuntasalilta, jossa oli ihana raudan tuoksu. Lukion jälkeen oli selvää, että liikuntaopinnot kutsuvat. Vuonna 2009 perustettu ANNAsport tarjoaa Kaarinassa laadukkaita, asiakaslähtöisiä liikuntapalveluita. 

– Olen rakentanut yritystä harkituin askelin, viisi vuotta sitten investoin kuntosalilaitteisiin. Oma vahva ryhmäliikuntakokemus on vahvuuteni. En halua jäädä sivummalle johtajana tai ulkoistaa sitä, missä olen hyvä, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Anna-Kaisa Heikell-Kujala.

Vahva usko omaan tekemiseen on siivittänyt ANNAsportin vauhtiin. Yksilöihin keskitytään ja tarvittaessa reagoidaan nopeasti toiveisiin. Jokaista asiakasta kuunnellaan. Liikunnan lisäksi keskus tarjoaa myös mm. lastenhoitoa ja siivousta kävijöilleen. 

– Koko perhe voi tulla yhtä aikaa kuntoilemaan, kun pienimpiä hoitaa ammattitaitoinen lastenhoitaja. Siivouspalvelu mahdollistaa sen, ettei liikunnan tarvitse väistyä kotitöiden tieltä! Helpompi arki on olennaista.   

Heikell-Kujala kiittelee henkilökuntaansa. Kaikki toimivat yhteisen tavoitteen eteen ja jokaisella tuolilla istuu oman alansa osaaja. 

– Johtajan pitää olla itsevarma, mutta on myös taitolaji sanoa, ettei osaa kaikkea. Pitää osata ottaa vastaan kritiikkiä ja antaa positiivista palautetta ilman, että se on itseltä pois. Hyvästä työstä palkitaan – mutta ketään ei nosteta ylitse muiden.   

ANNAsport

  • Laadukkaat liikuntapalvelut, kuntosali ja ryhmäliikunta
  • Perustettu 2009
  • Asiakkaille myös mm. siivouspalvelu ja henkilökohtaista kunto-ohjausta
  • Yritykseen kuuluu siivousalan yritys Siivous.pro
  • Liikevaihto 0,5 milj. euroa (2019)
  • Henkilöstö 26 ihmistä

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit