Koti bisnes Raumaster on paikallisesti läsnä Ruotsin markkinassa

Raumaster on paikallisesti läsnä Ruotsin markkinassa

353
0

Raumaster on globaalisti johtava toimija materiaalinkäsittelyssä ja vahvasti läsnä Ruotsin markkinassa. Västeråsin huolto- ja asiakaspalvelukeskus palvelee paikallisia asiakkaita ja huoltaa myös muiden toimittajien materiaalikäsittelyjärjestelmiä. 

Vuonna 1984 perustettu Raumaster Oy on globaalisti tunnettu materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja -laitteiden toimittaja. Yhtiö on rankattu maailmanlaajuisesti alan johtavaksi toimijaksi ja se työllistää tällä hetkellä lähes 300 ammattilaista. – Ruotsi on Raumasterille hyvin tärkeä markkina, sillä yhtiömme vienti käynnistyi alun perin Ruotsista vuonna 1985. Olemme tehneet siitä lähtien menestyksekästä liiketoimintaa Ruotsissa ja toimittaneet tasaiseen tahtiin erikokoisia projekteja voimalaitoksille ja sellutehtaille etelästä pohjoiseen, toimitusjohtaja John Bergman toteaa.

Asiakaskeskeisyys on ollut aina Raumasterin toiminnan ytimessä. – Emme hae kasvua kasvun vuoksi, vaan haluamme palvella kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Tästä kertoo mielestäni se, että meillä on Ruotsissa hyvin pitkäaikaisia asiakkuuksia ja kumppanuuksia, joista jotkut ovat kantaneet aina 80-luvulta tähän päivään saakka. 

Västeråsin keskus palvelee nopeasti

Paikallista läsnäoloa alleviivaa Raumasterin Västeråsissa sijaitseva huolto- ja asiakaspalvelukeskus, joka palvelee Ruotsin teollisuutta ja ruotsalaisia asiakkaita. – Keskuksen toiminta on kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti. Se on meille hyvin tärkeä, paikallinen tukipiste, josta käsin pystymme palvelemaan asiakkaamme lyhyellä vasteajalla. 

Keskuksessa työskentelee parikymmentä työntekijää myynnistä asennusvalvojiin ja asentajiin. Samassa osoitteessa toimii myös pieni konepaja, jossa Raumasterin ammattilaiset huoltavat ja korjaavat laitteita. – Keskuksessa voidaan huoltaa Raumasterin omien toimitusten lisäksi muiden toimittamia materiaalikäsittelyjärjestelmiä, Bergman painottaa.

Vahva fokus uusiutuvaan energiaan ja biomassan käsittelyyn

Raumaster toimittaa materiaalinkäsittelylaitoksia voimalaitoksille, sellutehtaille ja kaivosteollisuuteen, mutta yhtiöllä on myös vahva fokus uusiutuvaan energiaan ja biomassan käsittelyyn. – Se tarkoittaa, että kaikki puu- ja biopohjainen polttoaine, joka voidaan syöttää voimakattiloihin, on ominta aluettamme. 

Bergman nostaa esiin tuoreen projektin Ruotsista. – Södra Cell investoi Väron tehtaan laajentamiseen, jonka myötä tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti kasvoi 425 000 tonnista 700 000 tonniin. Raumaster tuki Södra Cellia saavuttamaan tavoitteen toimittamalla tehtaalle täysin uuden ja entistä laajemman hakkeenkäsittelyprosessin.  Teksti: Mia Heiskanen

www.raumaster.fi

Raumaster

Finnish engineering in the wood processing and energy industries is of world class quality. Raumaster Oy, founded in 1984, is a renowned supplier of advanced material handling systems and equipment. Today our company is regarded as a global leader in its line of business.Raumaster continually strives to ensure the utmost reliability and quality of our products and after sales services. We employ nearly 300 professionals to ensure that the highest standards are maintained. Our turnover is approximately 100 MEUR.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit