Koti bisnes Suomalainen saunakokemus on sinunkin ulottuvillasi!

Suomalainen saunakokemus on sinunkin ulottuvillasi!

95
0

Suomalainen saunastore.fi on aarreaitta saunan ystävälle, halusitpa hankkia saunan, saunatarvikkeita tai kysyä neuvoa

Saunastore.fi on palvellut asiakkaita jo yli 24 vuotta. Saunastorella on showroom Suomessa, mutta verkossa asiakkaita palvellaan kaikkialla.

– Meille on kunnia toimia suomalaisen saunakokemuksen lipunkantajana maailmalla, toimitusjohtaja Tapani Aho kertoo ja jatkaa: Saksa on merkittävä saunamaa, joten haluamme palvella asiakkaita entistä paremmin myös Saksassa.

Kylpyhuonesauna mahtuu pieneen tilaan

Sauna on suomalaisille osa arkea ja lähes jokaisesta kodista löytyy sauna.

– Tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että suomalainen saunakokemus olisi aina mahdollisimman aito. 

Hyvä esimerkki on Saunastoren Northern Lights Sauna® -kylpyhuonesaunamallisto, josta löytyy tusinoittain joka tilaa sopivia malleja. Kompaktein on helppo asentaa vaikkapa kerrostalon tai kaupunkiasunnon kylpyhuoneeseen.

– Hyvin suunniteltu ja tyylikäs sauna on siis enemmän kuin luksusta.

Suunnittele oma saunasi

Saunastore.fi -verkkosivuilta löytyy kattavasti tietoa tuotteista ja asiakaspalvelu palvelee myös puhelimitse ja sähköpostitse.

– Sivuillamme on myös 3D-huonesuunnittelutyökalu, jolla saunan voi suunnitella omaan kylpyhuoneeseen. Tilastasi voit myös ottaa valokuvan ja (VividAR) Augmented Reality-työkalulla ja kokeilla saunaa tilassasi.

Teksti: Mia Heiskanen 

Saunastore

Saunastore is the authority in small saunas for bathrooms and small spaces. We offer great sauna accessories, that are valued presents such as Lapuan Kankurit linen textiles and Sawo sauna accessories.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit