Koti eläimet Tavoitteena koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tavoitteena koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kukapa ei nauttisi hieronnasta? Myös kaikenikäiset koirat hyötyvät ennalta ehkäisevästä lihashuollosta ja henkisen hyvinvoinnin lisääntymisestä.

432
0

Koiraa pitää käsitellä niin, että rentoutuminen on mahdollista. 

– Rauhalliset otteet ovat kaiken a ja o. Koiraa pitää osata lukea ja reagoida sen mukaisesti, kertoo Minna Aschan.

Ura myynnin parissa vaihtui unelma-ammattiin, kun hän kouluttautui koirahierojaksi. Työ sisältää enimmäkseen kotikäyntejä, sillä koirat ovat rentoutuneempia tutussa paikassa. Omistaja on linkki eläimeen. 

– Hieroessa näppituntuma kehittyy jatkuvasti. Luottamus syntyy vähitellen. Useimmiten omistaja on mukana tilanteessa, siten koira on rauhallisempi.

Antoisinta työssä on Aschanin mukaan huomata muutos koirassa tai kun omistaja kertoo sen koko olemuksen muuttuneen. Koira antaa palautteen häntä heiluen. Ammattilainen huomaa myös, jos hieronnasta ei ole apua.

–  Siinä tapauksessa ohjaan koiran esim. osteopaatille tai lääkärille. Suosittelen muutamaa käyntiä vuodessa, jos mitään ongelmia ei ole. Jos koiralla on vaikkapa iän tai nivelrikon aiheuttamaa kankeutta, kannattaa käydä noin kerran kuussa. Olen parhaillaan suorittamassa koiran vyöhyketerapiakurssia, jatkuva kehittyminen on tärkeää. Mitä kokonaisvaltaisemmin hoidan koiraa, sen parempi lopputulos!

Mintassu / Minna Aschan

Koirahierontapalvelut Toimipiste Kirkkonummella, enimmäkseen kotikäyntejä Koulutettu koirahieroja 2017, ammattitutkinto suoritettu 2019 Runsaasti lisäkoulutuksia (biomekaniikka, laserhoito, faskiakäsittely, jäsenkorjaus)

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit