Koti asuminen Tee ympäristöteko – valitse kotiisi aurinkosähkö!

Tee ympäristöteko – valitse kotiisi aurinkosähkö!

334
0

Nyt on helppoa olla osa ilmastoratkaisua ja vaihtaa fossiilisista energialähteistä uusiutuvaan aurinkosähköön. Suomen Elementtikatto Oy asentaa ammattitaidolla laadukkaat ja pitkäikäiset kotimaiset SaloSolarin aurinkopaneelit tuottamaan kotiisi ympäristöystävällistä sähköä ilman siirtomaksuja. Jos kesäkuukausina sähköä jää yli oman tarpeen, ohjautuu se automaattisesti sähköverkkoon vähentämään sähkölaskuasi. 

Suomen Elementtikatto on Etelä- ja Keski-Suomessa toimiva aurinkopaneeleiden asennukseen erikoistunut kattoremonttialan yritys.

– Pitkästä kattoremonttikokemuksestamme on paljon hyötyä aurinkopaneelien asennustöissä. On ensiarvoisen tärkeää, että vesikattoa ei vaurioiteta työn aikana ja kaikki paneelien kiinnitykset tehdään asianmukaisesti. Kiinnitysjärjestelmämme on kotimainen ja se on suunniteltu vankan kattoremonttikokemuksemme pohjalta, Se soveltuu pohjoismaisiin, talvella rankkoihinkin olosuhteisiin. 

Käyttämämme kiinnitysjärjestelmä poikkeaa selkeästi edukseen tavanomaisesta käytössä olevista, selvittää toimitusjohtaja Miika Tauriainen turvallista asennusprosessia.

Suomen Elementtikaton ammattitaitoiset työntekijät asentavat paneelit katolle päivässä ja toisena päivänä järjestelmä kytketään sähköverkkoon. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia tai käyttää omaa aikaansa ilmoitusten tekemiseen sähköyhtiölle.

Suomen Elementtikatto on tehnyt aurinkopaneelien hankinnan helpoksi. Asiakkaan yhteydenoton jälkeen asiantuntijamyyjä tulee paikan päälle ja selvittää, millainen aurinkosähköjärjestelmä juuri tähän kiinteistöön soveltuu ja mitä se tulee maksamaan. Järjestelmä pyritään mitoittamaan niin, että se kattaa noin kolmanneksen vuotuisesta sähkön käytöstä. Tällöin aurinkosähköstä hyödynnetään mahdollisimman paljon itse. Paneelit tuottavat sähköä merkittävässä määrin noin yhdeksän kuukautta vuodessa. 

Jos sähköä kesäkuukausina tuotetaan enemmän kuin tarvitaan, hyvittävät sähkölaitokset siitä asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan. 

Kotimaisuus tärkeää

Miika Tauriainen korostaa kotimaisuuden merkitystä yrityksen toiminnassa.

– Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia ja haluamme käyttää asennuksissamme vain laatutuotteita. Tämän vuoksi olemme valinneet kotimaisen SaloSolarin aurinkopaneelit. Takuuasiat hoituvat helposti kotimaisen valmistajan kanssa. Valmistaja lupaa paneeleille 25 vuoden tuotantotakuun eli 25 vuoden päästä luvatusta tehosta on jäljellä vähintään 80,7 prosenttia. Asennukselle myönnämme viiden vuoden takuun.

Sopii erilaisille katoille

Aurinkopaneelien asentaminen onnistuu käytännössä kaikenlaisille katoille. Harjakatoille ne asennetaan samaan kulmaan katon kanssa.

SaloSolarin aurinkopaneelit ovat monikiderakenteisia, joten ne pystyvät hyödyntämään auringon säteilyenergian tehokkaasti. Ne ovat myös varsin huoltovapaita. Jos niitä kuitenkin käytetään alueilla, joissa on paljon pölyä tai nokea ilmassa, voi ne kerran vuodessa pestä pehmeällä harjalla tuotantotehon ylläpitämiseksi. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Aurinkosähkön käyttöönotto vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja auttaa maatamme pääsemään ilmastotavoitteisiin, korostaa Miika Tauriainen. 

Tämä on Suomen Elementtikatto Oy:

• Aurinkopaneeleiden asennuksen ja kattoremontoinnin ammattilainen

• Asentaa vain laadukkaita, kotimaisia SaloSolarin paneeleita

• Toimialueena Etelä- ja Keski-Suomi

• Työllistää 55 henkilöä

• Toimipisteet: Jyväskylässä, Kuopiossa ja Uudellamaalla

www.elementtikatto.fiSuomen Elementtikatto Oy

Suomen Elementtikatto Oy:n kotimaisella, ammattitaitoisella henkilökunnalla on pitkä kokemus aurinkopaneelien asentamisesta ja kattoremoneista Avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden aurinkoenergia- ja kattoremontteihin. Palvelukonseptimme on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme sitä jatkuvasti kasvavan kysynnän mukaan.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit