Koti bisnes Valmiiksi masteroidulla globaalilla yritystietokannalla parempia päätöksiä

Valmiiksi masteroidulla globaalilla yritystietokannalla parempia päätöksiä

Nykyinen epävakaa maailma tuottaa paljon uhkia kansainvälisesti toimiville yrityksille, kun ne yrittävät hallita asiakas- ja yhteistyökumppaniverkostojaan. Bisnoden tarjoama globaali tietokanta sisältää valmiiksi räätälöidyt ja masteroidut kaupalliset yritystiedot ympäri maailmaa. Tekoälyanalytiikkaa hyödyntävän tietokannan tuottama läpinäkyvyys auttaa yrityksiä hallitsemaan yhteistyöverkostoaan ja tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä.

167
0
Pystyt paremmin hallitsemaan liiketoimintariskejä, kun tiedät tarkalleen, minkälaisia yrityksiä liiketoiminta- kumppaneinasi on. – Sami Peltonen, Hankinnasta maksuun -ratkaisujen tuotejohtaja, Basware

Smart datan asiantuntija Bisnode tarjoaa asiakkaidensa käyttöön maailman johtavan laatuvarmistetun ja jalostetun yritystiedon tarjoajan Dun & Bradstreetin (D&B) maailmanlaajuisen verkoston, joka sisältää tietoa yli 330 miljoonasta yrityksestä yli 200 maassa.  Tietoa kerätään 30 000 virallisesta lähteestä ja päivityksiä tehdään 5 miljoonaa kertaa päivässä. 

Kattava tieto yhden putken kautta

Taloushallinnon hankinnasta maksuun -verkkolaskutuspalveluja tuottava Basware on jo vuosia tehnyt yhteistyötä Bisnoden kanssa ja hyödyntänyt sen tarjoamaa D&B-tietokantaa. 

– Bisnoden kautta saatava tieto on meille ihan äärimmäisen tärkeätä, koska meidän täytyy pystyä tunnistamaan liiketoimintaverkossamme olevat yritykset. Me lähetämme tai vastaanotamme heidän laskunsa. Meidän pitää tietää, keitä nämä yritykset ovat ja miltä toimialoilta, jotta voimme aukottomasti varmistua meille välitettäviksi tulleiden laskujen taustalla olevista oikeista juridisista organisaatioista, joille laskut kuuluvat, Baswaren Hankinnasta maksuun -ratkaisujen tuotejohtaja Sami Peltonen kertoo.

Basware myös välittää Bisnoden kautta saatavaa dataa omille asiakkailleen, kun asiakkaat haluavat tietää, minkälaisten yritysten kanssa ne tekevät liiketoimintaa. Tieto mahdollistaa toimintojen automatisoinnin, ja sen avulla asiakkaat saavat läpinäkyvyyttä tuote- ja palvelutoimittajiinsa ja voivat profiloida heidät luotettavasti. Samalla he pääsevät hyödyntämään Bisnoden ja D&B:n paikallista osaamista ja tietämystä.
    –  Pystyt paremmin hallitsemaan liiketoimintariskejä, kun tiedät tarkalleen, minkälaisia yrityksiä liiketoimintakumppaneinasi on ja missä ne tarkalleen toimivat. Datan avulla voidaan esimerkiksi tehdä riskianalyysiä, onko toimitusverkossa heikkoja lenkkejä, jotka ovat jollakin tavalla riskialttiita toimittajia poikkeustilanteissa, Peltonen sanoo.

Bisnode

Bisnode toimii tällä hetkellä 19 maassa ja olemme yksi Euroopan johtavista smart datan tarjoajista. Organisaatiossamme työskentelee 2 100 ihmistä, jotka rikastavat kulttuuriamme kokemuksillaan, huumorillaan sekä osaamisellaan. Paikallisuus on suuri etu asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti vastatessamme asiakkaiden haasteisiin. Samaan aikaan pystymme hyödyntämään suuryrityksen muskeleita ja resursseja tarvittaessa.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit