Koti asiakaspalvelu Viiden tähden remontti Avainlippu-takuulla

Viiden tähden remontti Avainlippu-takuulla

Avaimet käteen-remontti, jonka laatu, aikataulut ja budjetti pitävät tismalleen sopimuksen mukaisesti. Siinä periaatteet, joilla Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen saanut Tähtiremontit Oy hoitaa kodin sisäremontit.

1434
0
Tämän valokuvan tekijänoikeudet omistaa Miska Photography

Kodin remontointi on monelle suomalaiselle asunnon ja auton jälkeen yksi isoimmista taloudellisista hankinnoista.

Asiakkaalle päätös ei välttämättä ole helppo, sillä monen mielessä kummittelevat tarinat, joissa remontin työt, aikataulut ja budjetit ovat menneet pahasti pieleen. Kaiken kukkuraksi jälkilaskusta saatetaan vääntää kättä vielä vuosien päästä.

Tähtiremonteilla asia on toisin, kertoo toimitusjohtaja Tami Ruotsalainen. Eri puolilla Etelä- ja Keski-Suomea toimivan remonttipalvelun yrittäjä korostaakin, että luottamus, työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meillä kaiken lähtökohtana. 

Pitkään yhtiössä työskennellyt Tami Ruotsalainen aloitti Tähtiremontit Oy:n uutena yrittäjänä ja toimitusjohtajana vuodenvaihteessa. Periaatteena on tarjota toimialan parasta viiden tähden kokonaispalvelua.

– Meillä tarjouksessa ilmoitettu hinta pitää aina eurolleen eikä laadusta tingitä piiruakaan. Lisäksi työt etenevät ja valmistuvat sovitussa aikataulussa, vuodenvaihteessa Tähtiremontit Oy:n ruoriin tullut Ruotsalainen painottaa.

Laatutyö saa tunnustusta

Asiakkaan projekti lähtee liikkeelle tarvekartoituksesta. Sen pohjalta asiakas saa kokonaiskuvan käytännön toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista ennen remontin aloitusta. Tähtiremontit huolehtii remontissa tarvittavat luvat, ilmoitukset, asbestikartoitukset, dokumentoinnin ja valvonnan. Jopa huonekalujen siirrot ja suojaukset hoidetaan asiakkaan puolesta. Asiakkaan ei siis tarvitse tehdä itse mitään. 

– Juuri tästä saamme asiakkailta kiitosta. He ostavat vaivatonta ja laadukasta avaimet käteen-palvelua ja sitä he myös saavat, Ruotsalainen vakuuttaa.

Samaa viestiä kertovat myös tuoreet asiakastyytyväisyyskyselyt. Tähtiremontti Oy:n asiakas on valmis suosittelemaan sitä muillekin.

– Lisäksi meillä on todella paljon asiakkaita, jotka tilaavat meiltä ensimmäisen remontin jälkeen myös seuraavan. Se kertoo tyytyväisistä asiakkaista, toimitusjohtaja iloitsee.

Tänä keväänä ilonaiheena on ollut myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus, joka on merkki korkeasta kotimaisesta laadusta ja osaamisesta.  

Tähtiremontit

Meidän kanssa voit toteuttaa sisustusunelmasi ja remontit huolettomasti. Olemme Suomen suurin sisustusrakentaja ja remontoija, ja olemme palvelleet asiakkaita vuodesta 1990 ympäri Suomen. Teemme vuosittain n. 1500 kodin sisäremonttia.Tähtiremonttien ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät palvelevat kodinsisustajia ja –remontoijia avaimet käteen –periaatteella. Palveluumme kuuluu kaikki remontin vaiheet aina sisustussuunnittelusta taloyhtiöilmoitusten tekoon ja ammattitaitoisesta asennuksesta remonttijätteiden kierrätykseen.Arvostamme korkealle Suomalaista osaamista. Käytämme töissämme pääsääntöisesti Suomessa valmistettuja tuotteita ja paikallista ammattitaitoa. Laadukkaat ja kestävät keittiö- ja kylpyhuonekalusteet tulevat Tähtiremonttien omalta Duetto -tehtaalta. Kalusteiden asennuksella on kahden vuoden laajennettu takuu.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit