Koti bisnes Vita Laboratoriot ja Roche: tinkimätöntä yhteistyötä suomalaisten terveyden hyväksi

Vita Laboratoriot ja Roche: tinkimätöntä yhteistyötä suomalaisten terveyden hyväksi

Suomalainen korkealaatuisia laboratoriopalveluita tuottava perheyritys Vita Laboratoriot Oy ja kansainvälinen laboratorioanalytiikkatoimittaja Roche työskentelevät yhdessä suomalaisen terveydenhuollon hyväksi. Vita otti tänä keväänä käyttöönsä maailman ensimmäisten laboratorioiden joukossa Rochen erittäin tarkan korona-vasta-ainetestin.

923
0
“Roche on toimintamme kehittämisestä kiinnostunut ja sitoutunut yhteistyökumppani, jonka kanssa meillä on todella hyvä keskusteluyhteys. Saamme Rochen myötä uusimpia ratkaisuja käyttöömme ensimmäisten joukossa – kuten yhtiön kehittämän COVID-19-vasta-ainetestin”, Heikki Hurme kertoo.

Vita Laboratoriot on 25-vuotias perheyritys, joka tuottaa Helsingin Hernesaaresta käsin suomalaisille laboratoriotutkimuksia kolesterolista koronaan. Tehokkaan logistiikan ansiosta yritys palvelee julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa pohjoisinta Suomea myöten. 

Suomalaista työtä suomalaisten hyväksi

Vitan liiketoimintajohtajalle Heikki Hurmeelle kotimaisuus on tärkeää. Yritys haluaa säilyttää laboratorioalan työpaikat Suomessa ja tarjota asiakkaille korkeaa laatua nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Roche on Vitalle tärkeä laite- ja ratkaisutoimittaja.  

Rochen Business unit managerille Arsi Itkoselle yhteistyö Vitan kanssa on kansalliseettinen kysymys.

– Vita tekee töitä Suomessa ja suomalaisten eteen. Se on sukkelaliikkeinen ja joustava yritys, joka mukautuu nopeasti toimintaympäristön muutokseen. Yhteistyömme perustuu keskinäiseen arvostukseen ja luottamukseen. 

Vita Laboratoriot Oy / Roche

roche.fi

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit