Koti bisnes Yrittämisen iloa!

Yrittämisen iloa!

232
0

Yrittäjyys on loistava tapa hankkia toimeentulonsa. Tekemisen vapaus, vastuullisuus ja onnistumisen kutkuttava mahdollisuus tekevät yrittämisestä niin kiehtovaa.


Me Suomen Yrittäjäopistossa olemme tehneet aktiivisesti työtä suomalaisen kestävän yrittäjyyden eteen jo lähes viisi vuosikymmentä. Yrittäjyyden edistäminen on pysynyt koko ajan toimintamme kivijalkana ja sen merkitys on aina vain kirkastunut. Yrittäjät tulevat olemaan avainasemassa, kun yhteiskuntamme rakenteita ryhdytään uudistamaan. Juuri yrittäjien periksiantamattomuus ja loputon kokeilemisen halu ovat niitä kantavia voimia, joilla on mahdollista saavuttaa uudistuksia. 

Keskittymällä ydinosaamiseemme edistämme parhaiten suomalaista elinkeinoelämää, osaamisen kehittämistä ja yrittämisen perinteitä. Voit seurata koulutustarjontaamme verkkosivuiltamme www.syo.fi. Tutkintoon johtavaa valmennusta on saatavilla yrittäjyyteen, johtamiseen, liiketalouteen, logistiikkaan ja IT- toimialalle. Lisäksi voimme tarjota räätälöityä yrityskohtaista koulutusta ja konsultointia. Olemme myös aktiivisesti mukana hanketoiminnassa ja ELY-keskusten työvoimakoulutuksissa.

Teksti: Jorma Kukkeenmäki, kehitysjohtaja, Suomen Yrittäjäopisto

www.syo.fi

…………………………

Suomen Yrittäjäopisto 

• Valtakunnallista koulutustoimintaa 

• Liikevaihto 6,2 M€ 

• Henkilöstöä 77 

• Suomen suurin yrittäjyysalan tutkintojen järjestäjä

Suomen Yrittäjäopisto

Toimimme valtakunnallisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat. Työhuoneemme ja osa opetustiloistamme sijaitsevat Kauhavalla, Hämeenlinnassa sekä Seinäjoella. Valtaosan ajasta toimimme kehittämisen merkeissä eri puolella Suomea.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit