top of page

kampanjaTEEMAT

EDITOR_LOGO_WHITE_2019-04.png

Editor Helsingin kampanjoiden tarjoamien monipuolisten teemojen kautta voitte tuoda kattavasti esille ratkaisuja ja palveluja potentiaalisille kumppaneillenne, kertoa liiketoimintanne tarjoamista mahdollisuuksista sekä profiloitua alanne keskeiseksi toimijaksi.

Business meeting

Helmikuu ja elokuu 2024

Liike-elämä, johtaminen, työelämä, koulutus

Helmikuun ja elokuun kampanjoissa tuomme esille yritysmaailman osaajia ja asiantuntijoita, keskitymme työhyvinvointiin ja työtä helpottaviin järjestelmiin sekä työelämään yleisesti. Pureudumme myös itsensä kehittämisen aiheisiin, kuten opiskeluun, koulutukseen ja valmennukseen.

Business meeting
Loading Semitrucks

Maaliskuu ja lokakuu 2024

Teollisuus, logistiikka ja liikenne

Huhti- ja lokakuussa tuomme esille osaajia ja asiantuntijoita teollisuuden, logistiikan ja liikenteen toimialoilta.  

Loading Semitrucks
Construction

HUHTIKUU ja syyskuu 2024

Kiinteistöt, rakentaminen, energia

Maaliskuussa ja syyskuussa fokuksessa on kiinteistöliiketoiminnan, rakentamisen ja energiatalouden osaajat ja asiantuntijat. Keskitymme näiden alojen keskeisten kysymysten ja teemojen esille tuomiseen, kuten energiatehokkuus, vihreät ratkaisut, sisäilma, energiatalouden ratkaisut ja kiinteistöliiketoiminta.

Construction
Walking and Talking

Huhtikuu ja syyskuu 2024

Kokoukset & liikematkustus

Huhtikuussa ja syyskuussa keskitymme myös kokousten ja yritystapahtumien järjestämisen laadukkaisiin ratkaisuihin sekä annamme äänen sujuvan liikematkustuksen toteuttajille.

janne-leimola-OC3vnG9UG-w-unsplash.jpg
Watching Stock Market

Huhtikuu ja marraskuu 2024

Teknologia, talous

Huhtikuussa sekä marraskuussa keskitymme eri teknologian aloihin sekä tuomme esille talouden osaajia ja asiantuntijoita. Teemajulkaisu tuo esille muun muassa alan ajankohtaisia aiheita sekä uusia innovaatioita.

Watching Stock Market
janne-leimola-OC3vnG9UG-w-unsplash.jpg

Toukokuu ja joulukuu 2024

Vastuullisuus, ympäristö, yhteiskunta

Toukokuun ja joulukuun julkaisuissa tarkastelemme kaupunkeja ja kuntia sekä esittelemme kiertotalouden ja kestävän kehityksen vastuullisia toimijoita.

janne-leimola-OC3vnG9UG-w-unsplash.jpg
Reiki Therapy

Kesäkuu ja joulukuu 2024

Terveys, hyvinvointi, lifestyle

Kesä- ja joulukuussa keskitymme omaan jaksamiseen, terveyden ylläpitoon sekä sairauksien ennalta ehkäisemiseen niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässä. Suuntaamme myös lifestyle-palveluiden pariin, kuten kulttuuripalvelut ja -tarjonta, matkustaminen sekä henkilökohtaiset palvelut ja tavarat.

Reiki Therapy

Prosessin kuvaus

Sisällöntuottajamme on teihin yhteydessä ja tekee artikkelin haastattelun pohjalta. Teksti lähetetään teille hyväksyttäväksi ja kommentoitavaksi ennen julkaisua. Graafikkomme valmiiksi taittama artikkeli julkaistaan printtijulkaisussa, jonka lisäksi artikkelinne julkaistaan myös Wematchu.com -verkkoalustalla. Verkossa artikkelin yhteydessä on yrityksenne lyhyt esittely, johon voitte halutessanne toimittaa sisällön. Artikkeli julkaistaan printtijulkaisun ilmestymisen jälkeen myös ePressi-tiedotepalvelun uutishuoneessa (sähköpostijakelu myös aihepiiristä kiinnostuneille toimituksille / toimittajille) sekä Wematchu.comin somekanavilla (Facebook, LinkedIn).

bottom of page