top of page

Palvelumme

Asiantuntijajulkaisut

 

Ajankohtaisen teeman ympärille rakennetut asiantuntijajulkaisumme jaetaan Suomen laadukkaimpien medioiden välissä. Vakituisia yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Me Naiset, ET, Aamulehti sekä Hufvudstadsbladet – HBL. 

Tarjoamme asiakkaillemme täyden avaimet käteen -palvelun. Ammattitaitoinen tiimimme tuottaa sekä sisällöllisesti että visuaalisesti kiinnostavan ja korkeatasoisen artikkelin haluamallenne kohderyhmälle haluamastanne aiheesta. 

Printtijulkaisun lisäksi artikkeli julkaistaan digi- ja somekanavissamme sekä ePressi-lehdistötiedotepalvelussa. Lisäpalveluna tarjoamme Diginäkyvyys-palvelupaketteja.
 

Toimitteko myös kansainvälisillä markkinoilla? Niin mekin! Tarjoamme suomalaisille vientiyrityksille markkinointiratkaisuja muun muassa Saksan, Ruotsin ja Dubain markkinoilla.

mag_black-02.png
Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

 

Kerro tavoitteesi, niin me suunnittelemme sinulle sisällön! Taitavat sisällöntuottajamme ja organisaatioviestinnän osaajamme ovat käytössäsi myös silloin, kun tarvitset materiaalia omaan sisäiseen tai ulkoiseen viestintään. Kaikki sisältö toteutetaan brändinne ja toiveidenne mukaisesti.

pen_black-02.png
Digpalvelut

Digitaaliset palvelut

 

Teemme myös monenlaisia digitaalisia viestintäkampanjoita asiakkaillemme. Wematchu-yritysviestintäalustallamme on tarjolla monenlaisia digitaalisia ratkaisuja, ja meidän kauttamme onnistuvat myös videotuotannot ja erilaiset räätälöidyt digitaaliset sekä sosiaalisen median kampanjat. 

bulb_black-02.png

Videotuotanto

 

Palveluihimme kuuluu myös erilaiset videotuotannot ja -toteutukset. 

filmirulla_black-01.png
Videotuotanto

Palveluprosessi pähkinänkuoressa

bottom of page