top of page

Palvelumme

Asiantuntijajulkaisut

 

Ajankohtaisen teeman ympärille rakennetut asiantuntijajulkaisumme jaetaan Suomen laadukkaimpien medioiden välissä. Esimerkiksi kärkituotteemme Business News, joka julkaistaan Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen yhteydessä, tavoittaa paitsi valtavan määrän lukijoita myös erityisen paljon päättäjiä. Muita vakituisia yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Ilta-Sanomat, Me Naiset, ET, Aamulehti sekä Hufvudstadsbladet – HBL. Tutustu tästä tarkemmin printtijulkaisuihimme!

Tarjoamme asiakkaillemme täyden avaimet käteen -palvelun. Ammattitaitoinen tiimimme tuottaa sekä sisällöllisesti että visuaalisesti kiinnostavan ja korkeatasoisen artikkelin haluamallenne kohderyhmälle haluamastanne aiheesta. Lue lisää asiantuntija-artikkelin tuotannosta täältä!

 

Printtijulkaisun lisäksi artikkeli julkaistaan digi- ja somekanavissamme sekä ePressi-lehdistötiedotepalvelussa. Lisäpalveluna tarjoamme Diginäkyvyys-palvelupaketteja.
 

Toimitteko myös kansainvälisillä markkinoilla? Niin mekin! Tarjoamme suomalaisille vientiyrityksille markkinointiratkaisuja muun muassa Saksan, Ruotsin ja Dubain markkinoilla.

mag_black-02.png
Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

 

Kerro tavoitteesi, niin me suunnittelemme sinulle sisällön! Taitavat sisällöntuottajamme ja organisaatioviestinnän osaajamme ovat käytössäsi myös silloin, kun tarvitset materiaalia omaan sisäiseen tai ulkoiseen viestintään. Kaikki sisältö toteutetaan brändinne ja toiveidenne mukaisesti.

pen_black-02.png
Digpalvelut

Digitaaliset palvelut

 

Teemme myös monenlaisia digitaalisia viestintäkampanjoita asiakkaillemme. Wematchu-yritysviestintäalustallamme on tarjolla monenlaisia digitaalisia ratkaisuja, ja meidän kauttamme onnistuvat myös videotuotannot ja erilaiset räätälöidyt sosiaalisen median kampanjat. 
Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

bulb_black-02.png

Videotuotanto

 

Palveluihimme kuuluu myös erilaiset videotuotannot ja -toteutukset. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme tarkemmin palvelukokonaisuuksistamme!

filmirulla_black-01.png
Videotuotanto

Palveluprosessi pähkinänkuoressa

bottom of page